GP 18- N Modeli

GP 18

Aktivan član
Nakon MTR Orient expresa u moju zbirku ce stici i Simplon orient ekspress doduse tek u martu jer je deda mraz ostavio poklon kod rodbine cuo da ce ovih dana na nasim putevima biti puno snega a nase putare iznenadi sneg u sred nove godine
icon_biglol.gif
icon_biglol.gif
icon_biglol.gif

Slike MTR orienta ovih dana !

SOE 1.JPG SOE 2.JPG SOE 3.JPG
 

Aleksandar

Poznati forumaš
Stvarno su je odlično uradili sa svim detaljima. Po "dubokim vencima" sam pomislio da je pre od Fleischmanna :glup ali sam se prešao. Pošteno, nikada nisam obraćao pažnju na Arnoldove modele.
 

GP 18

Aktivan član
Pazari sam malu Del prado Rc4 koju trebam u buducnosti motorizovati! To ce ujedno biti jedina elektro lokomotiva ako se tako moze nazvati u mojoj skromnoj zbirci! Ne skupljam elektre a i da budem posten 100e bi dao pre za neku parnu lepoticu! Postoji mesto samo za jos jednu elektru ali se jos niko nije odvazio da je napravi u N merilu nasu "Rumunku" pa u ma cijim bojama!
441.jpg
 

SHUCA

Poznati forumaš
:aplauz:
Sada moras na maketi napraviti i Djerdapsku klisuru i SIPSKI KANAL !!!:hahahaha:
Tri lokomotive T-13 su prevlacile slepove na Dunavu , dok ih nisu zamenile Borzike, JDZ 30...
Kasnije su T-13, predate upravi JDZ i dobile oznaku 79.

Bravo za obe lokomotive :ples2:
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh