FS ETR 401

nik

Veteran foruma
#1
#2
Ovog se ne sječam,ali pamtim onoga iz krajem šezdesetih,mislim.Bio je crvene boje.Znam,da se upozoravalo preko radia sve učesnike u prometu,da zna stiči vrlo brzo nakon spuštanja rampa na cestovnim prelazima.
LP Miloš
 

željko halambek

Poznati forumaš
#4
Krajem 60-ih nikakav Pendolino još nije postojao. Upozorenja u medijima su bila baš za ovaj plavi krajem 80-ih. @željko halambek može nešto više o tome napisati...
Da. Dobro se sjećam da je svako malo na radiju bila upozorenja o testiranju Pendolina. To je bilo krajem 80tih i znam da se o tome dosta pričalo u školi. Tad sam i prvi put čuo za taj naziv "Pendolina".
 

TV Slovenija

Veteran foruma
Supporter (2016)
#8
#9
Ne Tomi,očitno sem stvari pomešal.Sicer sem bil pa poleti 1994 osebno povabljen na to vožnjo s strani direktorja,g.Rekarja,pa se je zatem na to pozabilo.
LP Miloš
 

romi

Član foruma
#14
Hvala za poslane informacije ,sve u svemu za 140 eura se ova "raketa " isplati.Sad mi još nađi starnice na kojima piše kako su ga pretvorili u AC digital verziju i zaslužio si super pivicu!!!!!!!!!!!!
 

romi

Član foruma
#16
Nik puno hvala,eto nagovorio si me ,budem ga sutra naručio pa kud puklo da puklo !!!Piva je bezecirana pa kad se jadnom susretnemo bit če belaja ,HIK!!!!
Ako nađeš još što smatraš da bi bilo korisno zahvaljujem
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Na vrh