KAPO-moji modeli

KAPO

Poznati forumaš
Kapo, kako si zadovoljan sa Tigrom? Kad sam je dobavljao jednoj mušteriji samo sam ju pogledao ali nisam testirao. Čini mi se da ima dosta detajla a djelovala mi je prilično teško.
Jako sam zadovoljan :) ! Lokomotiva je prepuna detalja, osvjetljenje je dobro napravljeno. Ima svjetlo u upravljačnici, reflektor se isto pali odvojeno.
Krovna oprema je fantastično napravljena! Detaljni otpornici, hrpa metalnih detalja po krovu :o.
Lokomotiva vozi jako dobro. Radi srednjeg (visećeg) postolja teško prolazi kroz R1 zavoj, ali to nije do lokomotive, nego do moje trenutne infrastrukture. Vaga kaže da lokomotiva ima oko 500g :D.
Sve u svemu, jako dobra makina!
 

Gorchi

Veteran foruma
Supporter (2016)
Supporter (2017)
Supporter (2019)
Supporter 2020
Hvala na informacijama! Inaće ne zaboravi, u osnovi su ACME modeli radjeni za radiuse min 420 mm, neki su manje ali ne garantuju dobro funkcioniranje ;) Čestitam za kupnju :)
 

crhav

Aktivan član
Kapo, htio sam te pitati dali si zadovoljan sa tvojom E626 od LE models. Imas li kakvih problema, rukohati su svi na svojem mjestu i sl. pantografi rade dobro...........otvaranje zatvaranje........

Velimir
 

KAPO

Poznati forumaš
Kapo, htio sam te pitati dali si zadovoljan sa tvojom E626 od LE models. Imas li kakvih problema, rukohati su svi na svojem mjestu i sl. pantografi rade dobro...........otvaranje zatvaranje........

Velimir
Lokomotiva je odlična! Vozi odlično, i detalji su odlični!
Za sada nema nikakvih problema, no došla je vijest iz LE Modelsa da neke lokomotive (u digitalnoj verziji) imaju velikih problema sa pregrijavanjem elektromotora.
Vijest je na talijanskom:
http://www.ferrovie.info/index.php/...nterverra-sui-motori-che-scaldano-delle-e-626
Svoju lokomotivu nisam puno vozio, ali za sad ne pokazuje nekih problema oko pregrijavanja.
 

Martin

Poznati forumaš
Ja sam se bome navozio.....kloparanje kotača osjećam još i danas, a udobne drvene sjedalice, s izbočenjem u visini prsa, i udubljenjem za guzicu da i ne pričam....Pa, od Ogulina, do Zadra (mislim, i do Zagreba je bilo predugo), možeš cvijeće brati iz vlaka.........
 

KAPO

Poznati forumaš
Za kraj ove godine, predstavljam jedan jako lijepi vagon iz epohe III .
ACME UHansa DSB
DSC_5948.jpg


DSC_5938.jpg

DSC_5928.jpg

DSC_5924.jpg
Planiram složiti jedan imaginarni međunarodni vlak iz epohe III, od šest vagona. Tri vagona već imam :D !
DSC_5953.jpg

Svima želim sve najbolje u Novoj, 2018. godini!
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh