Moja kolekcija H0 modela - Lost Train

A

Anonymous

Guest
#8
Re: Moja kolekcija modela

Ma gle ti TOOOOOO :palci_gore: :ljubav :palci_gore: :ljubav :palci_gore:
Model do modela, polica nad policom, pa onda opet model do modela pa tako skoro pa beskrajno. A ja mislio kako su moji modeli uredno slozeni u kutijama od cipela >:finger: BRAVO Wilson :palci_gore:
 

Damir

 
Osoblje foruma
#9
Re: Moja kolekcija modela

Kod tebe kolega šarenilo vlada (udrobljeno) od Amerike do EU :D :D Neka,tako i treba što šarenije to bolje! Jako mi se sviđa tvoja kolekcija i samo nastavi skupljati i slikovno nas obavještavati :aplauz: :palac_gore:
 

gagy222

Aktivan član
#10
Re: Moja kolekcija modela

lepa zbirka vozica. jos da ugrabimo vremena i da se poklopimo sa tvojim slobodnim vremenom i mojim prolaskom pa i tu kavu da popijemo :D :D :D
 

klek

Član foruma
#15
Re: Moja kolekcija modela

Sljedeći put kad budem obilazio punicu u Kloštru uzmem kilu ličke i najavim da vidim to u živo naravno ako nije bed :>idea:
 
#16
Re: Moja kolekcija modela

Hvala na pohvalama.Naravno da se moze vidjet ak me se uspije uhvatit.Takav posao.Evo kak se s kolegom gagy222 mimoilazim vec u par navrata.Pozdrav
 

maki-vu

Član foruma
#17
Re: Moja kolekcija modela

a uuu majku mu, a skoro sam ti predložio da ti kopčice pošaljem sa kolegom gagyjem, jer mi on prolazi tu dosta blizu mene, kad ono ispade da bi duže trajalo tako nego poštom :D .

a što se kolekcije tiče :palac_gore:

moja je otprilike tolikog razmjera po količini kao i tvoja, čak i ja imam takve dvije asee kao i ti, samo što je moja 4 i 5 epoha i isključivo europa!!!

... :( i nemam ju gdje tako složiti za prezentaciju kao ti!!!!

:naklon:
 
#18
Re: Moja kolekcija modela

E pa di si kolega.hvala,hvala.Jos da je i Roco I.C 2 tu bila bi prezentacija za 5 al mi malo kasni u dolasku poduze.Bude i on stigo ubrzo,bar se nadam s:xx:
 

djzlaja

Veteran foruma
Supporter (2016)
#19
Re: Moja kolekcija modela

Ja sam ostao bez teksta.............

Stvarno moćna kolekcija.... :palac_gore:

Svaka čast :palci_gore:
 

kvrga_mrga

Aktivan član
#20
Re: Moja kolekcija modela

lijepo, ima tu dobrih stvari, osobno mi se naj više dopadaju donje dvije police!.... i gornja... ma uglavnom, sve je dosta zanimljivo! :D
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Na vrh