Par novina...

Didy

 
Osoblje foruma
#1
Obavještavamo sve članove da će uskoro doći do nekih (pozitivnih) novina, koje se uglavnom tiču portala i sadržaja na istom. Uveliko se radi na revitalizaciji i redizajnu istog...

Kao jedna od tih aktivnosti je bilo i ponovno pokretanje Baze domaćih modela, koja je već sada dostupna svima na ovom linku.
Bazu možete sortirati i pretraživati po vlastitoj želji, a rezultati su vidljivi odmah.
U ovom trenutku sadržaj je isti kao i kada je baza prestala da bude dostupna, ali uskoro očekujemo i osvježavanje iste. Ujedno ovim pozivamo poznavaoce tematike "Domaćih modela" koji bi željeli da svojim doprinosom dopune bazu, da se slobodno jave jer to bi nam bilo od pomoći.


Također, kreirali smo i instagram profil za malezeljeznice, tako da ako želite možete nas "zapratiti" :cool: https://www.instagram.com/malezeljeznice/
Ujedno bi bili jako zahvalni ako bi ste (možete meni na PP) poslali i koju fotku sa tematikom modelarstva a koju bi smo mogli objaviti na profilu (za sada je poprilicno prazan :) )


Kao sto sam već rekao, uskoro će biti aktiviran i novi portal. Ako bude islo sve po planu, onda u buduce na portalu moci naci dosta zanimljivog i aktualnog sadrzaja (za razliku od trenutne situacije). Radovi na portalu idu onoliko koliko imam vremena ali mislim da bi ste u narednih par dana mogli vidjeti isti na mjestu trenutnog portala.

Ujedno koristim ovu priliku da pozovem zainteresirane posjetitelje foruma koji bi zeljeli sudjelovati u stvaranju sadrzaja na portalu (tekstovi, fotografije, vijesti, recenzije, reportaze ili nesto trece) da mi se jave.
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Na vrh