Par novina...

Didy

 
Osoblje foruma
Obavještavamo sve članove da će uskoro doći do nekih (pozitivnih) novina, koje se uglavnom tiču portala i sadržaja na istom. Uveliko se radi na revitalizaciji i redizajnu istog...

Kao jedna od tih aktivnosti je bilo i ponovno pokretanje Baze domaćih modela, koja je već sada dostupna svima na ovom linku.
Bazu možete sortirati i pretraživati po vlastitoj želji, a rezultati su vidljivi odmah.
U ovom trenutku sadržaj je isti kao i kada je baza prestala da bude dostupna, ali uskoro očekujemo i osvježavanje iste. Ujedno ovim pozivamo poznavaoce tematike "Domaćih modela" koji bi željeli da svojim doprinosom dopune bazu, da se slobodno jave jer to bi nam bilo od pomoći.


Također, kreirali smo i instagram profil za malezeljeznice, tako da ako želite možete nas "zapratiti" :cool: https://www.instagram.com/malezeljeznice/
Ujedno bi bili jako zahvalni ako bi ste (možete meni na PP) poslali i koju fotku sa tematikom modelarstva a koju bi smo mogli objaviti na profilu (za sada je poprilicno prazan :) )


Kao sto sam već rekao, uskoro će biti aktiviran i novi portal. Ako bude islo sve po planu, onda u buduce na portalu moci naci dosta zanimljivog i aktualnog sadrzaja (za razliku od trenutne situacije). Radovi na portalu idu onoliko koliko imam vremena ali mislim da bi ste u narednih par dana mogli vidjeti isti na mjestu trenutnog portala.

Ujedno koristim ovu priliku da pozovem zainteresirane posjetitelje foruma koji bi zeljeli sudjelovati u stvaranju sadrzaja na portalu (tekstovi, fotografije, vijesti, recenzije, reportaze ili nesto trece) da mi se jave.
 

Didy

 
Osoblje foruma
Od danas je portal ponovo dostupan. Najvaznije od svega je da bi nakon perioda hibernacije portal trebao biti azuriran sa novim sadrzajima ako ne na dnevnoj onda barem na tjednoj razini.

Takodjer trudit cemo se da i u rubrici Vijesti budu pokriveni svi relevantni dogadjaji koji su od znacaja za nas hobi.

Ponovo naglasavam:
Svi koji zelite da na bilo kakav nacin ucestvujete u stvaranju sadrzaja da se slobodno jave meni putem privatne poruke ili putem kontakt forme na portalu.

Posebno bi nam bilo drago da se jave clanovi koji raspolazu sa fotografijama sa zeljeznickom tematikom a kako bi smo ih objavili u galeriji na portalu. Jednostavno tako ce uvijek biti vidljive i lako dostupne u odnosu na objavljivanje fotografija na forumu koje svremenom budu zatrpane komentarima i posjetiteljima koji dodju na forum nakon 3-4 mjeseca od objave teme sa fotografijama te fotke je lako previdjeti zbog drugog sadrzaja.

U svakom slucaju portal je na staroj adresi www.malezeljeznice.net
 

nik

Veteran foruma
Toga na mom ekranu nema.
Screenshot_2019-02-18 malezeljeznice net Veliki svijet malih željeznica.png
A do ovog zadnjeg brljanja oko portala sve je normalno radilo.

EDIT: kad kliknem one crtice desno otvori mi se meni sa forumom i ostalim - jako pregledno i praktično...
Screenshot_2019-02-18 malezeljeznice net Veliki svijet malih željeznica(1).png

:sutim
 
Last edited:

nicksaub

Novi član
Tema ima vjerojatno tzv. "responsive" dizajn pa kad otvorite portal na užem ekranu, zamijeni gornji ravni meni sa ovakvim mobilnim padajućim.
 

mario mandić

Aktivan član
Supporter (2016)
Jedno kratko pitanje.
Jeli ima itko problema s obavjestima na email.
Naime iako mi u postavkama stoji da primam obavjesti s tema koje pratim na email ja ih ne dobivam ima vec mjesec dana.
Problem s forumom ili je u mene neki problem:glup?
 

draženzki

Poznati forumaš
Supporter (2016)
Supporter (2017)
Supporter (2018)
Supporter (2019)
Supporter 2020
Supporter 2021
Supporter 2022
Supporter 2023
Supporter 2024
Jako bitna stavka to s obavjestima, mail ne otvorim po mjesec dana i uglavnom oznacim sve i strpam u koš a forum dok želim - pročitam!
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh