prinova u voznom parku

sase

Član foruma
Ovih dana sam nabavio neke iteresantne modele kamiona i auta a, posebno zanimljiv mi je onaj mali Fico autic.

DH2xre5h.jpg
 

sase

Član foruma
Ne nisam predstavio jer imam dosta za sredjivanje, hocu da je prosirim i da pvezem gonji dio sa donji fali mi glavi kolodvor jos ramisljam gde da postavim, za to da uradim trebaju mi vise skretnice za koloseke, ali bice jednoga dana.
 

sase

Član foruma
Da vam pretstavim jedan kamioncic od moe detinstvo sa koj sam se mnogo igrao i je izdrzao nakon toliko godina, imeno se radi o FORD cf 8000 Shell cisterni sa prikolicu kupljen 90ti godina od Grcki free shop dok sam bio na letovanje u Leptokarii proizvodjen od majorette France u razmeru 1:100
Resio sam da ga trestavriram.
ltqXHYch.jpg
OCt7v1mh.jpg
gln51tkh.jpg
j6dzROeh.jpg
 

sase

Član foruma
Ovo je kamion Kenworth od moga detinstva originalno je bio crveni sa Pepsi pikolicu proizvotstvo POLFI toys Greece u razmer 1:90.
Kad sam bio mali zeleo sam da prefarbivan igracke (to je bilo veoma lako uzmem kantu sa bojom koju je moj djed korustao za farbanje ogradu potopim celu igracku u nju i gotovo samo jos da isusi:hihihi:). Tako je kamion dobio ovu zelenu boju.
ozSyc8mh.jpg

I1Pw7MWh.jpg
 
Last edited:

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh