Kupujem Roco BR 80 parnjaču

ivan2horvat

Član foruma
Pozdrav svima
Kao što naslov kaže, kupujem Roco BR 80 parnjaču. Htjedoh je kupiti preko Lippe webshopa, ali dostupne su jedino rezervacije i ne znam bude li stigla do Božića. Dostupan je set, no meni ne treba ništa iz njega osim lokomotive, pa i kombinacija da podijelimo set dolazi u obzir. U tom slučaju sam spreman od sebe dati 100€ koliko košta sama lokomotiva, a ostalih cca 50€ onaj tko bi samnom podijelio set uzme sve, vagone, tračnice, trafo, kutiju i pružni prijelaz.

Ponude i kombinacije molim u inbox.

Zahvaljuvam

376803_c.jpg
 

ivan2horvat

Član foruma
p.s.- ako netko zna da je dostupna u nekom od provjerenih shopova lijepo bih zamolio link ili bar naziv shopa pa ću sam pretražiti. ;)
 

Boborobić

Novi član
Dobra večer,
Da li ste još zainteresirani za loko BR 80? U Trnavi ( Slovačka) su 4 seta. Iza Bozića idem za Hrvatsku, pa ako želite mogu Vam kupiti. Ovakva kombinácia mi odgovara. Ja osobno čekam novi set koji će imati razne dekale ( naljepnice), izmedju ostalih i ČSD koje sakupljam.
S pozdravom
Baranić
Kontakti: +421 908/497-337 aj WhatsApp
[email protected]
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh