Moji američki HO modeli

bnsf

Član foruma
Meni je UP nekako drugi plan kolekcije jednostavno zato jer UP. je oduvijek imao neke velike močne stvari koje skoro nijedna druga ili čak nijedna druga kompanija nije imala pa je bolje za moj novčanik da propustim UP bar dok ne skupim večine drugih stvari koje mislim,ali ipak me Broadway limited i Scale Trains tjeraju da ove godine kupim Big Boy i Big blow gas turbinu:D a i Walthers ne zaostaje sa vagonima koje UP upotrebljava u svom excursion vlaku tako da če ova godina biti težka za moj novčanik :D
 

tomislavm

Veteran foruma
Supporter (2016)
Supporter (2017)
Supporter (2018)
Supporter (2019)
Supporter 2020
Supporter 2021
Supporter 2022
Supporter 2023
Supporter 2024
Pitanje u vezi Scaletrainsovog NS modela,dali su oštećenja na okomitim žuto obojanim rukohvatima odradjena tvornički ili je netko nepažljiv oštetio boju na njima?
 

bnsf

Član foruma
Tp je na žalost tvornički poznato je i Scaletrains-u da je u toj seriji bilo problema sa bojom tu lokomativu sam odabrao baš zbog toga jer je bila vračena na scaletrains ,kupio sam ju po jako povoljni cijeni direktno od njih zbog greške na prednjoj strani kod desnog svjetla je ograda ok samo je iskocila iz lezista to sam vec stavio nazad a boja ostaje dok ne narucim istu niansu od Tru Color paint.
 

tomislavm

Veteran foruma
Supporter (2016)
Supporter (2017)
Supporter (2018)
Supporter (2019)
Supporter 2020
Supporter 2021
Supporter 2022
Supporter 2023
Supporter 2024
Ja za te okomite rukohvate koristim Revellovu "Lufthansa"žutu boju.
Pokazala se jako dobrom,ne puca na dodir.
Prije nje stavim sivi primer i ispadne super.
Inače,odličan model .
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh