Moji HO modeli

Aleksandar

Poznati forumaš
Sve sami čedni ljudi...;-)
441 je super, nisam znao da je gagy još aktivan...nema ga uopće

Gagy dosta radi ( nisam siguran ali mislim da je i posao promenio ), ima puno obaveza. Meni je odradio 441 drugarski inače više ne radi prerade zbog manjka vremena.
 

Sky

 
Supporter (2016)
Supporter 2020
Supporter 2023

@Aleksandar , lijepe modele si sakupio za svoju kolekciju :palac_gore:, no kod ovog JŽ ACME zelembaća ti je prilikom osvjetljenja i ponovne montaže, naopako smontiran sanduk vagona.
Ako već nisi, trebao bi ga otvoriti i samo mu zaokrenuti sanduk za 180 stupnjeva, tako da ti ova bočna rešetkica na vagonu bude na strani hodnika, a ne kao što je sad na strani kupea!:palac_gore:

EDIT: prema ovim zadnjim slikama koje si postavio prije minutu, izgleda da si to u međuvremenu korigirao, jel?
 

Aleksandar

Poznati forumaš
Kleinbahn, na prethodnoj slici se vidi isti ovakav ( zakačen za Obb 152 ) ali, avaj, ne može ga Gagy otvoriti kao ni ja :(, došli smo do zaključka da su fabrički lepljeni ( prethodni je jedva otvorio ). Stariji forumaši sigurno znaju da li je fabrički lepljen ili ne.....
Vagon je bukvalno nov ali, bez rasvete, putnika, ukrašavanja enterijera- nije to to.

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Evo ga u kompoziciji Orient Ekspresa, međutim, odudara :(

16.jpg
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh