Jedno H0 carstvo - Radek

VRadek

Član foruma
ajde kad budes isprobavo, daj opali jos koju :fotic:

jel u kutiji dodu kakvi detalji .... brisaci, crijeva ......

:crazy:

tu me malo walthers razočarao, samo su bili plugovi (CZ) - neznam kako se to zove na HR-SRB jeziku, ama baš ništa drugo a bez creva je baš onako kusava, mada imajuči u vidu mainline nije ni čudo
 

Brojčile

Burlington Northern
Supporter (2016)
Da,model je slab sa detaljima ali to ne treba da ti bude briga! Uvek ih mozes dokupiti e sad..problem je sto i to sve kosta pored redovne cene modela kojeg si verujem posteno platio??:eek:

Sa tim dodacima ima da bude ko' bombona:)
 

damir661

Veteran foruma
Interesantan ovaj Taes. Koliko se kreću cene seta?
Ja imam jednu sliku ŽSSK Has, koji je nesumljivo bio Taes, samo sa zavarenim krovom.
 

VRadek

Član foruma
ko ... stvoreni za weathering :yes cekam da krenes sa poslom, samo sto vise :fotic:

:daj_pivu:
:dada: ma probaću bar jedan kad malo uhvatim slobodnog vremena samo za tebe @niko mada kad vidim tvoje radove uvek se obeshrabrim jer baš volim kvalitetan i umeren weathering a za to si ti zakon :daj_pivu:

Interesantan ovaj Taes. Koliko se kreću cene seta?
Ja imam jednu sliku ŽSSK Has, koji je nesumljivo bio Taes, samo sa zavarenim krovom.
U pravu si Damire, oni su proizvodjeni sa oznakom Zaz pa su vremenom a uglavnom od 1968 menjali oznaku na Taes da bi od 1981 bili Has a početkom 90.ponovo vraćeni na Taes. MTB je za sada obustavio izradu ČD verzije. Proizvodi ČSD verziju a ta košta 1.890,- Kč oko 68 eura. :pivo:
 

hyperion

Veteran foruma
Je to u H0? :vrag3: Šalim se, naravno da jest. ;) Kad opet dođem u Prag te zovem na pivo i jelo u Vytopna Railway Restaurant, naravno u društvu moje :sisulja:.
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh