Austriska BBO33/113 - Model JZ10

crhav

Aktivan član
Radi se o Austriskoj lokomotivi koja je vozila uglavnom u Sloveniji i nije ih blio puno, samo 5 komada! Lokomotiva je rodjena kao SD570, davnih 1915 do 1920ih. Poslje je uvrstena u klasu OBB113, vukuci expres vlakove.
Tu su slike jos nezavrsenog modela izradjenog iz mesing lima.

Original
10-001.jpg

Model

1112.JPG



1113.JPG

Pozdrav
 

Gorchi

Veteran foruma
Supporter (2016)
Supporter (2017)
Supporter (2019)
Supporter 2020
Supporter 2021
Fenomenalna lokomotiva g. Crha! Ako dobro vidim ovog puta imate još nekoliko više dijelova iz mesinga. Kako je sa vratim dimnice, jeste ih napravili iz jetkanice ili su iz livenog mesinga? Jel imate još koji komplet za izradu?
 

crhav

Aktivan član
Pozz. Gorane, taj model je radjen iz jektovanih plocica kao sto radim sve. Ovaj put material za plocice je lega od Cu-Zn-Ni (neznam ali mislim da se zove Nikel-Silver).
To je prvi model ili prototip i ima dosta gresaka koje izlaze van kako kosturiras model. Jasno da takve greske nisu velike da nemozes izraditi model.
Vrata od dimnice su jektovane i montirane na kotao ali se mogu i maknuti.
Jektovane plocice imam samo za jedan model, ako te interesira cut ce mo se!
Pozz.
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh