SV "Soko" CRRC

Mon

Osoblje foruma

Davor

Veteran foruma
Mon,
Ima još nekoliko meseci dok se ne završi deonica od Novog Sada do Subotice a do završetka deonice kroz HU, mislim da če proteći dosta vode Dunavom. Ipak, prva kineska garnitura je već stigla preko Kopra i verovatno će, za početak voziti kao ReX u turnusu BG - SU.
Lično, umesto ovog tramvaja, više vih voleo da vidim npr. RegioJet u bojama Avale ali onaj ko je o svemu odlučivao ne zna ni šta je železnička Avala, ni koje su njene boje, a nisam siguran da se ikada i vozio vozom.

Mon

Osoblje foruma
...Ima još nekoliko meseci dok se ne završi deonica od Novog Sada do Subotice a do završetka deonice kroz HU, mislim da če proteći dosta vode Dunavom...
Lično, umesto ovog tramvaja, više vih voleo da vidim npr. RegioJet u bojama Avale...
Dobro je da te imamo za informacije iz prve ruke Davore. :palac_gore:
Ja sam preneo informacije koje sam pročitao po novinama.

Bilo bi dobro kada bi kinezi pravili i modele ovih garnitura u našim razmerima, u H0 i N na pr. sigurno bi bilo zainteresovanih kupaca.
:sef:

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh