Modelarske novosti za 2014. - katalozi

nik

Veteran foruma
Čuo sam zanimljivu priču o tome kakvi su zupčanici u Athearn Genesis modelima...:eek:
 

FILIPSON

Član foruma
Imam blagi osjećaj da bi se 661 dobro prodavala u USA. Možda bolje nego što će prodati SD 40 (Roco). Ipak bi 661 bio novitet dok je SD 40 već nekoliko godina u ponudi od većine njihovih proizvođača. Tko ga je htio već ga je nabavio odavno. Sumnjam da su čekali da Roco izbaci svoj model. Možda se varam. Budemo vidjeli, rekli su slijepci.:djed
 

kasti

Član foruma
Supporter (2016)
Evo i Brawe 2014
http://mc.adpaper.de/mc/epaper?guid=143b45b84e2f7a69
Ista priča kao novi modeli samo drugi proizvodjač. Nije primerna usporedba ali što ne naprave ponovo Golfa 1 sa drugima alatima i više elektronike sa višom cjenom.
Kao Rivarossi napravi 58 sada Brawa 35. Roco je tih modela proizveo toliko da ne shvačam kako se stvar ponavlja. A kukaju da nema prodajnih rezultata. Koliko ima blesana da kupe ponovo isti model. Ne projde odgovor puno jer onda ne bih samo Piko bio pozitivan u 2013. Uz toliko modela koji NIKADA nisu napravljeni svi prave sve isto. Šteta za firme a dobro za moj novčanik.
 

sini

Bivši član foruma
Pozdrav,

za ljubitelje uskotračnih žaljeznica je u najavi ova lokomotiva JŽ 99.4-xxx,
i vagočiči koji su isto vozili po našim prugama

32520871.jpg


minitrainsneu-2014page2.jpg


minitrainsneu-2014page3.jpg


LP Sini
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh