Moja kolekcija H0 modela - Lost Train

Pejc

Veteran foruma
Vidim da si kombinirao Siku kiperice i Herpa? šlepu? Dobro si to skombinirao, tako sam i ja mislio napravit međutim to neče biti potrebno, jer sam u prosincu kupio još 5 Siku crvenih man kipera.
Rekao bih da nisu Herpa kamioni ;)

Inače, odlična kolekcija kolega @Lost Train :)
 

Lost Train

Član foruma
Pozdrav.Liliput rolo vagoni su kratki pa sam morao improvizirat prikolice da to lici na nesto.Sto se tice kamijona dobro opazanje s logom cole,nije mi se dalo skidat da ne unistim farbu.Nek budu kamijoni s reklamom (meni osobno ne smeta).E sad kolega Pejc kamijoni su kupljeni kao Herpa modeli na ebay-u,detaljni su al metalni pa i ja sumnjam da su od navedenog proizvodaca.Uglavnom osobno sam zadovoljan kako je ispalo.Ulozeno je dosta truda a i novaca da sakupim taj set od 6 vagona,naravno kamijona s prikolicama.Toliko od mene.Pozdrav.
 

Lost Train

Član foruma
Slazem se...Uglavnom takve sam kamijone kupio.Sad dal je Herpa reklamni model il se samo prodaju pod tim nazivom neznam...
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh