Coppaz - Moji modeli

Coppaz

Član foruma
Supporter 2024
Otvori ga tada kada misliš da ga vozaš po nekoj maketi, uz sečenje neke crvene lente i šampanjac.
:palac_gore:

Hvala Dragane. Taj predlog je treća opcija na koju sam se zapravo nisam setio.

U kolekciji imam Fleischmannovu britansku lokomotivu klase 42 (tzv. Warship Class) u BR Blue (broj artikla 4247) koja odgovara do britanskoj eri 6 koja je bila otprilike 1957-1971. To je jedan od retkih britanskih modela u H0 razmeri, tako da je teško nabaviti ispravne vagone jer su oni u razmeri 00 preveliki.

Međutim, imam isto nekoliko takozvanih Fährbootwagens (vagona koji su prilagođeni manjem britanskom profilu tereta i kojima je bilo dozvoljeno da idu trajektom do Velike Britanije) od DB-a, SNCB-a itd. Ovaj kontejner vagon se gotovo uklapa sa njima u neku polu britansku kompoziciju.

:cool_2:

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh