HO modeli - Davor

nik

Veteran foruma
Postovani, nisam bas strucnjak za JZ, jeli vagon 100% odgovara predloge?

Hvala na info unaprijed

Michal
Ne, odgovara nekih 95%.
Model predstavlja vagon iz DDR-a kojeg je također proizveo Gredelj.
Kasnije su za Jugoslaviju proizvodili malo modificirane vagone.
Tillig je nešto od toga preuredio na modelu ali ne sve.

Michal

Član foruma
Ne, odgovara nekih 95%.
Model predstavlja vagon iz DDR-a kojeg je također proizveo Gredelj.
Kasnije su za Jugoslaviju proizvodili malo modificirane vagone.
Tillig je nešto od toga preuredio na modelu ali ne sve.
Niku, hala puno na odgovoru, onda nesto malo bolje nego u varijanti CSD (puno bolje ali...)

Michal

Davor

Veteran foruma
Odmah se ograđujem stickerom "work in progres". :)
Posle duže vremena dohvatio sam se posla prerade u JŽ 734. Original možete videti gore, da ne dupliram slike. Dosta delikatan model za preradu. Naravno, dozvolio sam sebi greške i kompromise a konačno, malo weatheringa može da zamaskira sva nesavršenstva. ;)
Ovde negde ću zastati dok ne rešim problem sa decalima. Razni rukohvati koji su bili na modelu ili su bili za ugradnju su isto ofarbani i jednog dana će doći na svoje mesto.

1000020018.jpg1000020017.jpg

Davor

Veteran foruma
U temi Što ja dobih ispod bora kolega @matt me je oduševio svojim (samo)poklonom i shvatam da želim i da mi treba jedan ČSD model. Roco su već bili crveni ali je Piko u najavi imao ono što mi je trebalo.
Danas se prednarudžba isporučila.:ljubav
Piko 58568, ČSD Bm
20260210_221422.jpg20260210_221259.jpg20260210_221350.jpg

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh