JŽ 442 / HŽ 1142 ( Brena ) u H0

nik

Veteran foruma
Brena ima nešto izmjenjena čela šasije prvenstveno zbog prihvata automatskog kvačila.
 

Kameni

AC/DC-DCC podrška
Supporter (2016)
Supporter (2017)
Sastanak u redovnom terminu je održan, tema je bila željeznica, pijača cocta, virus nije detektiran, iako ga ima izvan kluba. TV ugašen. Skazala nam se brena 442 tri de neofarbana. Vrijedan dan za klub, članove i hobi! Klub teže dostupan jer tramvaji kroz centar ne voze. Klub je funkcioniral i za vrijeme korone jer funkcija kluba ovisi o članovima a ne o prostoriji.
Dal bude burza u Železničkom muzeju Ljubljana u maju?
nego što je bilo u ovoj kutiji... da nije 442 hehehe? Da li postoje slike tog projekta?
Čuo sam od Autora da se radi mala serija od 10tak komada.
Pitanje je da li će većina biti u slobodnoj prodaji?
euUipas.jpg
 

Kameni

AC/DC-DCC podrška
Supporter (2016)
Supporter (2017)
Isti voditelj projekta, isti print 442 brene, isti dlan voditelja projekta, isti prostor samo drugi ljudi oko njega - jel je to doppelbilder efekt.... može li datacija zadnje fotografije?
To ti je čista fatamorgana.
Nego pitanje za Davora autora modela lokse. Kosina koja spaja krov s karoserijom na originalnoj loksi je vodoravna i paralelna s horizontalnim linijama. Na modelu posebno iznad lijevih vrata čini mi se kao da postoji krivulja :oili je to isto fatamorgana.
Screenshot_20200522_192320.jpg
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh