Lippe shop

zglajzan

Poznati forumaš
Supporter (2019)
Supporter 2020
I dok sam ja dva puta slao u izvjesni dučan Backo mini exp. u Zagrebu neveliku narudžbu, Noch, Preiser, Heki i sl., još u 9. mj., pa onda izmjenio narudžbu izbacivši Heki jer je Backo rekel da problem naručivati od raznih fabrikanata, tako da je druga narudžba bila mjesec dana kasnije, da bi nakon još punih mjesec dana, krajem 11. mj. dobio info da moja narudžba nije niti naručena. Ali kojim čudom, u istom dučanu našle su se bočice Noch Hin&Weg Kleber, čak tri, istog artikla kojeg sam naručivao i ja. A tog artikla bilo nijeu 9. mj. u dučanu. Tako da čovjek treba s analogijom biti strpljiv i da kupuje što je u dometu vida korigiranog miopa, iliti kratkovidne osobe s đozlukama.
A sad in medias res, poznati Lippe šalje prijeteće mailove, tko im pošalje božićnu čestitiku na anlogan način, snail-mail, dobiva rabat 5%. Očito imaju neku štelu sa proizvođačem mega-poštanskih sandučiča....
S obzirom kako imaju izvanredan softver on-line shopa, ja na Lippe ne mogu imati prigovor: ja njima razglednicu a oni meni vagone.... Razlika u cijeni platit će se kroz kampanju slijedećih izbora iz zemlje čiji je gl. grad na 16 merdijanu. Ako tko želi s menom u koaliciju, prihvačam Roco-profi kuplunge:pozdrav:
 

wiggum

Veteran foruma
Kako kazu, ovo ni pas s maslom nebi pojeo, a bome ni ja uz prevoditelja shvatio. Majko draga, da li je ovo tzv. struja toka misli ili struja toka "drogi-drogi" kako bi pokojni Ševa rekao, ne znam, ali objasnit ce nam sigurno sam autor teksta u novoj šifriranoj poslanici Filipljanima.
:postar:
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh