zimzeleno drvo za 5 min[Komentari]

  • Thread starter Info [Bot]
  • Datum prvog posta

Didy

 
Osoblje foruma
#2
Super ideja, ja sam zakljucio isto da je najednostavnija metoda izrade sa zicom ali nisam nasao pogodan izvor materijala za grane. Ali tvoja ideja da se iskoristi ovakva metla je super!
 
#3
Cetka je sa iglicama od kokosa. Vrlo je zilava. Tesko se lomi i kruni. Stvarno je odlicna. Prvi put sam postavljao slike i neznam sto su se ovako izmesale. Numerisao sam ih po redu i tako kacio ali on je izmesao. Neznam kako to sada i da ispravim pa molim moderatora ili nekog, ako mu nije problem da ih poredja po numeraciji.
Veliki pozdrav!!!
 

Brojčile

Burlington Northern
Supporter (2016)
#4
Meni je Mirchelo pomogao sa tim cudesnim kokosom i sad pravim jelkice sa lakocom..
Moj predlog je da se tema prebaci u vec postojecu mislim da se zove izrada drveca ili tako nesto pa tamo mozemo izlagati sve u vezi ove metode izradjivanja drveca.. POZDRAV
 

Brojčile

Burlington Northern
Supporter (2016)
#5
Izrada drveća - tutorijali, linkovi, iskustva
Evo nasao sam kako se zove post pa ako hocete moze se prebaciti tamo..
 

Attachments

Didy

 
Osoblje foruma
#6
Ovo u stvari i nije "tema" kao ostale vec je ovo samo sistem u sklopu foruma za komentarisanje clanaka sa portala. Tako da spajanje nije moguce.
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Na vrh