Kum Ukrajna

Lukson

Član foruma
20181213_214131.png

Htio bih predstaviti ovu ukrajinsku tvrtku h0 civilnih i vojnih cestovnih modela. Viđao sam da se modeli prodaju na oglasnicima po vrlo pristupačnoj cijeni, a modeli koje sam vidio napravljeni su s puno pažnje na detalje (bar po meni). Rade modele svih epoha i europske i strane. Evo linka http://kum-models.com.ua/en/
 

nik

Veteran foruma
Ti modeli se vrte već 20 godina pod raznim brendovima bilo kao gotovi bilo u kitu. Također se osim originalnih modela od plastike daju naći i kopije u rezinu. Nisam uspio ući u trag proizvođačima ali izgleda da tu ima stvari i iz Ukraine i iz Rusije i iz Bjelorusije.
 

nik

Veteran foruma
U stvari neki tamo sastavljaju za Herpu. Pitanje odakle su sirovi modeli. Bilo je o tome na njemačkim i ruskim modelarskim forumima. Zbog tih gotovih modela preko Herpe, više se ne mogu naći originalni kitovi jer su sve pokupili ovi koji slažu za Herpu. Bilo je o tome kako netko od valjda ukrainskih modelara ima pune ruke posla jer u nekom roku mora doma složiti 2000 modela za Herpu...
 

Podržite rad foruma

Ako želite da pomognete radu foruma i portala malezeljeznice.net, možete da donirate i na taj način doprinesete radu foruma i portala u punom kapacitetu ( Detaljnije o donacijama ).

Iznos donacije
Korisnicko ime sa foruma
Ako ste već donirali i više ne želite da imate pretplatu na godišnju ili mjesecnu donaciju, istu možete otkazati klikom na donji gumb:

Na vrh