Slažem se!Inače Kapo modeli su ti jednostavno VRH!!!

Slažem se!Inače Kapo modeli su ti jednostavno VRH!!!
ACMENajvažnije nisi napisao (ili slikao) - proizvođač je ?
Na osnovu čega si odabrao baš ova dva dekodera sa slike?Prije nekoliko dana, blizu moje ulice došao je DB Schenker kombi .
View attachment 84814
Preuzeo sam paket iz tog DB kombija, a u paketu iz Italije došao je božićni "poklon".
View attachment 84815
Prekrasna i moćna mašina, FS e.655 047 (ROCO 72663). U lokomotivu sam stavio ESU lokpilot V4.0 dekoder.
View attachment 84816
Jako lijepi detalji na polu-sanducina i postoljima (posebno mi se sviđa davač za Haslerov tahograf).
View attachment 84817
Najvažnije nisi napisao (ili slikao) - proizvođač je ?
Njušim da je ACME, ali koji broj artikla?; a i ako može datum revizije (tj. epoha)? Kod opisa modela bolje je sve odmah napisati da se ne treba zapitkivati...
Dvije lokomotive u mom depou (ne računajući novog Kajmana) opremljene su sa ESU lokpilot V4.0 dekoderom, i čini mi se OK! Lenz dekoder sam kupio za jednu zglobnu lokomotivu koja će doći sljedeći tjedan (kupljena prije dva mjeseca, bila je "na čuvanju" kod rodbine u ItalijiNa osnovu čega si odabrao baš ova dva dekodera sa slike?
Tako talijani zovu elektrodinamičku kočnicu na toj lokomotivi (frenatura reostatica).šta je to reostatička kočnica!??