Hajdemo da se vratimo na zadatu temu ko nije pratio
Martin je pitao za pomoc oko bojanja balasta
Njegov balast je ovakve boje
A on hoce da boja bude kao na ovoj slici desna strana.Ako sam shatio to je ova braonkasta
I napravio ovo pa uporedite nijanse. Martin je izrazio zelju da mu takva bude boja balasta
Shatio sam ozbiljno i nisam zamerao na izboru jer o ukusima netreba raspravljati.
Umesao sam iz prve ono sto mi se cinilo ok i to smazao dok sam rekao keks. Na jednom mestu sam malo gusce naneo boju to se vidi jer je tamnija nijansa te sam odmah jos razredio Na kraju sam dobio rezultat od prilike ta nijansa kao sa slike
Nije to toliko lose gledano sa daljine verujte na rec.Dodje isto kao sa slike
Kada sam bio kod jednog kolege i video maketu razocarao sam se upravo sa izgledom balasta. Na fotkama je to izgledalo ok ali uzivo čist šoder

A i maketa mu je sivilo nigde zivota.Tip nema veze sa bojama anti talenat cist.

A tek modeli koje postareva groblje sve tamno a na slikama izgledaju ok. Foto je čudo
Hteo sam da pomognem i da probam metodu koja mi se cini odlicna jer mnogi boje to sa akrilatima i imaju vanredne rezultate. Boja je postojana i to je vazno.Samo je bitna nijansa.
Na kraju hajde da pomognemo kolegi da resi problem sa bojom balasta,pa ako imate konkretno nesto da pokazete da vidi jel mu to odgovara.
Pratim izradu njegove makete i lepo je poceo
Pokusao sam da pomognem